hírek, közlemények

Hulladékudvar nyitvatartása

Hulladékudvar nyitvatartása

Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2024. június 15. napjától a Nagykanizsa, Vár u. 5. szám alatti hulladékudvarunk nyitvatartása változik: ezentúl szombaton 07:00-12:00 és 12:30-15:00 között állunk rendelkezésükre.

tovább a teljes hírhez »
Konténermosás Nagykanizsán

Konténermosás Nagykanizsán

Ezúton tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Viridis-Pannonia Nonprofit Kft. munkatársai a társasházi hulladék gyűjtésére használatos, 770 és 1100 literes konténerek tisztaságának biztosítása érdekében 2024. június 10. és 11. napokon zárt rendszerű, gépi konténermosást végeznek Nagykanizsa egész területén.

tovább a teljes hírhez »
Nagykanizsa lakossági lomtalanítás

Nagykanizsa lakossági lomtalanítás

A szállítási naptárban foglaltaknak megfelelően 2024. március 23-án (szombaton) az alábbi nagykanizsai városrésekben kerül sor a lakossági lomtalanításra: Király utca a körforgalomtól nyugatra, Vár utca, Kiskanizsa, Bajcsa. A lomtalanítás az idei évben regisztrációhoz nem kötött!

tovább a teljes hírhez »
még több hír

cégcsoport

Cégünk a hulladékgazdálkodási koncesszión kívüli hulladékok: építési-termelési, bizonyos veszélyes és illegális hulladékok begyűjtését és szállítását végzi, valamint átrakóállomásokat üzemeltet. Ezen kívül köztisztasági és parkgondozási tevékenységet, hóeltakarítást és síkosságmentesítést, illetve autóbuszokkal személyszállítást folytat.

tovább olvasom »

Korábban Nagykanizsa MJV Önkormányzatával kötött Hulladékgazdálkodási Közszolgáltatási Szerződés alapján a Város közigazgatási területén közszolgáltatói feladatokat látott el. 2017. július 1-tól feladatait a Viridis-Pannonia Nonprofit Kft. vette át. A cég jelenleg tevékenységet nem folytat.

tovább olvasom »

Cégünk mint Régiókoordinátori Közreműködő Zala és Somogy vármegyék területén 112 településen látja el a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási tevékenységet. A hulladékok begyűjtése, szállítása mellett szelektívhulladék-válogató üzem, átrakóállomások és lakossági hulladékudvarok működtetését végezzük.

tovább olvasom »