Aktualitások

Üdvözöljük a Futurus-Pannonia Kft. honlapján! * 2017.július 1-ével a Futurus-Pannonia Kft-t a Viridis-Pannonia Kft. váltja fel, mint közszolgáltató. Bővebb tájékoztatás az Aktuális menüpont alatt!

Szolgáltatások

Elkülönített hulladékgyűjtésnek nevezzük azt a folyamatot, amikor valaki a háztartásban keletkező, számára már felesleges, de hasznosítható anyagokat külön gyűjti, és megfelelő módon adja tovább hasznosításra, ipari feldolgozásra, kímélve ezzel környezetünket.
A Futurus-Pannonia Nonprofit Kft. gyűjtési területén 4 különböző frakciót különböztetünk meg. Papír (újságpapír, kartondoboz, irodai papírhulladék, tiszta papír csomagolóanyag), fehér üveg (kitisztított befőttes üveg, ásványvizesüveg, italospalackok), színes üveg (kitisztított üdítős üveg, boros-, sörösüveg), műanyag (PET üdítős palack, nylon zacskó, flakon, fólia, műanyag csomagolóanyag).

 


Ügyfeleinktől munkanapokon 8-16 óra között a Nagykanizsa Vár u. 5. sz. alatti telephelyünkön is térítésmentesen átvesszük az elkülönítetten gyűjtött hulladékot.

Nagykanizsa Vár u. 5 szám alatti és tripammer u. 1. szám alatti hulladékudvarban térítésmentesen átvesszük lakossági ügyfeleinktől a textíl hulladékot is.

 

Szolgáltatások

A Futurus-Pannonia Nonprofit Kft. minden év tavaszán lomtalanítási akciót szervez a lakosság részére. Előzetes egyeztetés alapján a társasházaknak konténert biztosítunk, míg a családi házas övezetben tömörítős hulladékgyűjtő autónk szedi össze a lim-lomot.
A lim-lom magába foglalja a régi, használt bútort, tönkrement játékokat, ruhákat, könyveket, szükségtelenné vált otthoni holmikat, stb.
A lim-lom nem tartalmazhat építési-bontási, kommunális, elektronikai- és veszélyes hulladékot.

Szolgáltatások

A Futurus-Pannonia Nonprofit Kft. mind a nagykanizsai lakossági, mind a nagykanizsai ipari partnereivel hulladékelszállítási közüzemi szerződést köt. Járatterv alapján korszerű gépparkkal és képzett személyzettel állunk a lakosság rendelkezésére, valamint nyújtunk szolgáltatást az ipari partnereinknek a hulladéktörvény hatálya alá tartozó hulladék esetében.  

  

Szolgáltatások